Over ons

Kleding Atelier Palet: confectiebedrijf in Tilburg

confectiebedrijf kledingproductie nederlandKleding Atelier Palet een van de bekende kledingproducenten van Nederland. Gevestigd in Tilburg, van oudsher een textielstad met nog altijd diverse merken en bedrijven die vanuit hier actief zijn in de modeindustrie. Vanuit ons zeer volledig uitgeruste atelier bedienen wij bekende en minder bekende fashionmerken door de productie van hun kleding te verzorgen. Wij kunnen alle werkzaamheden op het gebied van kledingproductie verzorgen en hebben ervaring in zowel herenkleding, dameskleding als kinderkleding. Of u nu monsters wilt maken, deskundig advies zoekt over uw kledingproductie graag in Nederland wilt uitvoeren: wij zijn niet alleen een producent, maar willen juist een partner zijn die meedenkt en u adviseert.

Het team van ons confectieatelier 
Ons bedrijf beschikt over een deskundig personeel. Kleding Atelier Palet is een bedrijf met veel ervaring in confectie en kledingproductie. Voor elk specialisme hebben we een ervaren vakkracht in huis en ook ons machinepark is voorbereid op zeer uiteenlopende materialen en bewerkingen. Ons netwerk is bovendien heel groot, indien nodig zoeken we de juiste mensen bij uw productieverzoek.

confectiebedrijf kledingproductie

Capaciteit
Met ons team kunnen wij grote opdrachten van textielproducten realiseren. Voor tricotproducten kan dit wel 700 stuks per week zijn. Vanzelfsprekend zijn kleinere kledingproducties geen probleem.

Kwaliteit en flexibiliteit
In onze aanpak staan flexibiliteit en kwaliteit centraal. En ondanks dat we in staat zijn snel te produceren, doen we nooit concessies op het gebied van kwaliteit. Omdat we alle productielijnen volledig in eigen beheer hebben, kunnen we snel bijsturen en steeds streng controleren op kwaliteit en deadlines. Vanzelfsprekend begrijpen we dat u bovendien een eerlijke en redelijke prijs wilt betalen voor uw kledingproductie of herstelwerkzaamheden aan kleding of woontextiel. Sturen op een optimale balans tussen kwaliteit, flexibiliteit en prijs is iets wat wij bij uitstek kunnen. We weten hoe belangrijk dit is in de modeindustrie en confectie.

Meer weten?
Graag ontmoeten we u in ons atelier. Neem contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak. Bel 06 20854950 of mail.